Ierland Zomer 2016 Dag 14: Searching Blues

Omdat we al behoorlijk wat gedaan hebben deze vakantie beginnen we deze dag lekker rustig aan. Uitgebreid ontbijten, verhaaltjes schrijven voor de blog (voor zover dat lukt), kijken hoe Kaja zich vermaakt met het spelen.

In de middag gaan Roland, Silvia en Kaja naar Bantry om daar te shoppen zonder last te hebben van de vrijdag-marktdrukte.

Bantry

Bantry

Bantry Bantry

BantryWe moeten nog wel boodschappen doen voor het avondeten en Ronald en Marleen willen nog gaan kijken of ze nog een geocache kunnen vinden. In de buurt van Kenmare zouden er nog een aantal moeten liggen. Omdat daar ook de Lidl, Aldi en een grote Supervalu zijn is dit prima te combineren. Eerst naar de Lidl, maar daar hebben ze toch niet alles wat op ons boodschappenlijstje staat. Door naar de Supervalu want die ligt aan hetzelfde parkeerterrein. Ook daar vinden we niet alles. Marleen gaat ook nog even bij het hobbywinkeltje langs. Als laatste nog even bij de Aldi. Ook daar hebben ze niet precies wat we zoeken, maar het is niet anders.

In de buurt van Kenmare ligt een groot park waar aan het uiteinde een cache verstopt ligt. Parkeren blijkt wat lastig te zijn, maar we zetten de auto zolang bij een appartementencomplex neer. Mag eigenlijk niet, maar we verwachten ook niet lang weg te zijn. Helaas blijkt de afstand naar de cache groter dan we dachten. Onderweg hebben we wel mooi uitzicht op het water en wandelen we rustig verder. Aan de hand van de aanwijzingen vinden we al vrij snel de cache en kunnen we weer terug naar de auto en naar huis.

Zoeken naar de Geocache

Zoeken naar de Geocache

Park Park Park Park Park

Park

Parkview Hotel

Parkview Hotel

Geocache Note

Geocache Note

Geocache logboekje tekenen

Geocache logboekje tekenen

Het is inmiddels al later dan we gedacht hadden en we hadden beloofd om op tijd thuis te zijn om te koken. Dat was ook wel gelukt als we niet een toerist voor ons hadden gehad die wel heel rustig rondreed en ook niet aan de kant ging om ons voorbij te laten.

Uiteindelijk komen we 10 minuten later dan we beloofd hadden thuis en beginnen we met het koken van het avondeten.