Dag 12: Every 1’s a Winner Baby

Dit weekend was het “Eyeries Family Festival”, uiteraard zoals de naam al doet vermoeden in Eyeries.

Om 10 uur ‘s ochtends hadden de “Sheepdog Trials” moeten beginnen, maar dat werd uiteindelijk 11 uur voordat de eerste hond het veld op ging achter de schapen aan…

Nadat twee honden achter elkaar er niet al te veel van gebakken hadden, zijn we naar huis gegaan om te lunchen. In de middag zijn we weer naar Eyeries toe gegaan, dit keer voor de markt die er in de middag zou zijn, en de “Best Dressed Dog” show waar we spontaan van besloten om zelf ook maar mee te doen.

Cooking Demonstration van iemand die in Ierland kennelijk vrij bekend is, met een show op TV en een enorm beroemd restaurant.

Hij heeft iig veel publiek.

Wirefigures

Wandmaker

Derde prijswinnaar “Best Dressed Dog” competitie, verkleed als voetballer

Verkleed als engel

Tweede prijs winnaar, Pirate

Eerste prijs winnaar, “Lady GaGa”

Nova heeft overigens dus ook mee gedaan, “verkleed” als “assistance dog” 😛
Inschrijven kostte €3,50, opbrengst ging naar een goed doel en iedereen kreeg sowieso een medaille 🙂

Ze heeft dan wel geen echte prijs gewonnen, maar was best trots op haar “Runner Up” medaille 😛

Dan loop je dus daar op die markt, zie je ineens Dolf Jansen daar lopen. Was echt even een “WTF?!?” momentje, want ja, dat verwachtje niet in een dorpje in the middle of pretty much nowhere.. Terwijl Silvia probeerde Dolf aan z’n mouw te trekken en te vragen of ze met hem op de foto mocht, klopt ineens m’n collega Jaap Beintema op m’n schouder. WTF?!?! in het kwadraat dus!

Dolf en Silvia. Dolf was nog verrassend vriendelijk trouwens voor een Bekende Nederlander op vakantie, had ik eigenlijk niet verwacht.