Bijna student-af. Of toch niet?

Bijna officiëel student-af – gisteren, 20:33
Jaja, het is dan bijna eindelijk zo ver.

Vandaag een gesprek gehad met m’n afstudeerdocent, en in zijn ogen heb ik “voldaan aan de voorwaarden van de afrondingsopdracht”. Of ik normale taal: volgens hem ben ik geslaagd.
Hij wil dit alleen morgen nog even met m’n bedrijfsbegeleider overleggen, maar zei zelf dat hij niet verwachtte dat m’n bedrijfsbegeleider hem nog op andere gedachten zal brengen.

Dus, als alles mee zit ben ik morgen na ruim 6 jaar dan ook eindelijk student af.

En dan vanaf 1 oktober medewerker bij dezelfde opleiding. Ben ik daar nog niet weg 😉

Wat? Nog een half jaar langer?!? – vandaag, 19:12
Mogelijk ben ik doordat m’n afstudeerdocent ondanks z’n belofte niet vandaag m’n eindcijfer heeft doorgegeven aan het onderwijsbureau nog een half jaar langer student.

Betekend dus dat ik me opnieuw moet inschrijven voor de opleiding, dat ik meer dan €1500,- mag gaan betalen en ik vervolgens een half jaar lang uit m’n neus mag gaan zitten vreten.

Morgen maar eens gaan rellen in Amersfoort. Ik pik heel veel, laat vrij makkelijk over mezelf heenlopen, maar dit gaat me net iets te ver.

To be continued…

Edit: woensdag 20 september om 21:40

Net m’n opleidingscoördinator aan de telefoon gehad, welke dus eigenlijk m’n toekomstige baas is. Dit omdat ik hem via MSN vertelde dat m’n in dienst treding 1 oktober dus waarschijnlijk niet door zal gaan.
Hij heeft me toegezegd dit morgen allemaal te gaan regelen voor me, en daarbij me geboden gehoor te geven aan m’n lichaam (hoofdpijn), me niet zo druk te maken (‘k was weer eens emotioneel over de telefoon…) en gewoon lekker te gaan slapen.

Nouja, we zien het dus wel morgen.