Januari zit nu al vol, en we zijn nog maar op de helft!

Ik heb wel eens een volle planning, maar dit slaat echt alles…

Komend weekend ga ik naar Engeland. Roel (), Tony () en ik gaan daar Milambar en Dlyrius opzoeken.

Vrijdagmiddag vertrekken Roel en ik vanuit Amersfoort naar Tony, waar we vervolgens overnachten. Op zaterdag rijden we naar Milambar, waar Dlyrius momenteel op vakantie is. Zaterdagavond weer terug naar Tony’s huis, daar overnachten en zondag weer terug naar NL.

Volgende week vrijdag (26e) vertrek ik met PIE naar Ierland t/m woensdag (31e).

De dagen dat ik wel nog hier in NL ben zijn dus gewone doordeweekse werkdagen. Blijft er weinig vrije tijd over, behalve de doordeweekseavonden. En laten op die avonden nou net de winkels niet open zijn!

Ik heb nog van alles nodig voor beide trips. Een verloopstekker van UK naar EU stopcontact bijvoorbeeld. En voor de eerste trip nog een luchtbed, en eigenlijk ook een slaapzak (en anders neem ik m’n gewone deken mee).

*zucht*
Drukte. Niet fijn.

Positief nieuws is dan wel dat Herbert (m’n leidinggevende) het met mij eens was dat het een goed idee is om m’n overuren op te nemen in de week van de voorjaarsvakantie. Immers, anders moet ik ze opnemen op dagen dat er misschien wél studenten/docenten zijn die mijn ondersteuning ergens voor nodig hebben.

Die week ga ik dan met m’n grootouders, ouders en zusje naar Ierland om aldaar de schade als gevolg van een storm in de eerste week van december herstellen.
Onder andere 6 ruiten uit de grote kas en 1 ruit uit de kleine kas zijn gesneuveld. En wat nog veel erger is, de brug over de vijver is omgedonderd. Hoe ernstig de schade hieraan is, is ons nog niet bekend…