Gezocht: Uit Het Raam artikelen

Deze oproep is in het bijzonder voor collega’s en studenten van de HU (met name die van locatie Oudenoord 700), maar op zich is natuurlijk iedereen welkom om te reageren. De apparatuur dient wel, NA OVERLEG, naar een opslagruimte op Oudenoord 700 gebracht te worden.

Voor het 3FM programma EkStra Weekend ben ik op naar leuke spullen voor het item Uit Het Raam.

Dit 3FM programma vindt elke vrijdagavond tussen 19:00 en 22:00 plaats en wordt ook live op 101TV uitgezonden. Een van de vaste items is het item Uit Het raam (rond 21:40), waarin de gast één of meerdere artikelen uit het raam van de 3FM studio naar beneden mag gooien. Doel hierbij is uiteraard om de apparatuur zo hard mogelijk neer te laten komen waarbij deze compleet uit elkaar knalt.

Je kan je misschien wel voorstellen dat dit opslagruimtes erg mooi op ruimt, maar dat men ook snel door de voorraad heen is. Nu is er weer zo’n moment aangebroken.

Namens de producer van het programma vraag ik dan ook bij deze jullie om hulp. Hebben jullie nog leuke apparatuur voor dit item?

Er worden wel enkele eisen aan gesteld:

  • Geen glas
  • Geen gevaarlijke stoffen
  • Geen vloeistoffen
  • Geen restspanning

Dit alles aangezien het ook nog veilig moet zijn om de boel op te ruimen.

Daarnaast is het natuurlijk wel zo leuk als de apparatuur lekker uit elkaar knalt of anders op z’n minst een harde knaller maakt op het asfalt.

Zie http://youtu.be/5wsbIccJqhk voor een van de vorige keren waarop ik een flinke lading apparatuur daarheen gebracht heb.

Hebben jullie nog iets leuks? Laat het me dan even weten!