Ik post hier te weinig

Goh, alweer bijna een half jaar geleden…

Vandaag noemde een collega van mij van de Karwei Nieuwegein toevallig LiveJournal, waarna ik dacht dat het wel eens tijd werd dat ik hier iets van mij liet horen. Bij deze dus.

Even kijken. Is er het laatste half jaar nog iets bijzonders gebeurd?
Ik geloof van niet. Ik ben nog altijd niet afgestudeerd. Richard heeft gisteren z’n laatste dag gehad, waardoor ik voorgoed weg ben bij de Systeembeheer afdeling.

Nouja, bij de Systeembeheer afdeling van de Hogeschool zelf dan. Ik ga het komend half jaar de systeembeheer taken voor het leerbedrijf op het MediaPark voor m’n rekening nemen. Daarnaast blijf ik beheerder van de Epson A1 Printer, aangezien ik de enige ben die met dat ding overweg kan.
Dit alles zorgt er voor dat ik in ieder geval het komend half jaar een eigen ruimte heb in Amersfoort, 5×4 meter, eigen telefoon, 3 workstations (printer, leerbedrijf en de oude systeembeheershare ;)), en bovenal: een cylinder “4”, wat dus betekend dat alleen ik en mensen met een hoofdloper er in kunnen \o/.

In het hok in de kelder, waar het Stimpy.nu serverpark staat, zijn twee extra stroomgroepen en 8 netwerkaansluitingen aangelegd. Dit was wel nodig ook, want de stroomgroep waar wij op zaten vloog er nog wel eens uit. Was namelijk dezelfde als in de gang, en daar werd nog wel eens kortsluiting op veroorzaakt. Vinden servers niet fijn, om plots zonder stroom te zitten.
Daarbij de geplande uitbreiding van het serverpark, en dit was de enige oplossing. Gelukkig zijn ze op de opleiding zo blij met mij dat ze met alle plezier dit voor mij regelden 🙂

Nou, verder nog altijd single 😉

Kortom, er is niet veel veranderd. Ik heb me nog verder bij de opleiding naar binnen gewerkt en maak me steeds onmisbaarder, maar ja, ook dat is dus niets nieuws.

Morgen, als Sjors er tenminste nog aan denkt, even met Sjors en Timmetje een kijkje nemen bij Roel op CampZone. Wil wel eens zien hoe het er daar nou aan toe gaat, zodat ik volgend jaar ook echt “Ja” of “Nee” kan zeggen omdat ik weet wat het is inplaats van een “Nee” omdat ik daar niet 1,5 week wil zitten als het toch niets voor mij blijkt te zijn.

Ik zal eens kijken of ik m’n LJ wat vaker kan updaten. Maar ik beloof niets 😉

PS: Mocht iemand deze entry lezen en denken “Half jaar geleden? Maar je laatste post is van heel veel langer geleden!”, dan sta je kennelijk niet in m’n friends list. M’n entries zijn normaal Friends-Only. Mocht dat zo zijn, laat dan even weten dat je m’n LJ leest. Misschien voeg ik je wel toe aan m’n flist 😉