Waar zie jij jezelf over 10 jaar?

Een vraag die je nog wel eens ergens tegen komt.

Tijdens m’n middelbareschool-periode had ik wel een droom-toekomst: een eigen bedrijf met daarin jongeren welke iets deden op het gebied van computers/media. Wat dat betreft zit ik nu iig in de juiste branche.

Als ik deze droom zou moeten updaten naar de huidige realiteit, zou het een groots bedrijf zijn op het gebied van alles wat met MediaTechnologie te maken heeft, waar huidige studenten naast hun studie kunnen werken, stagiairs een stage kunnen lopen, afstudeerders kunnen afstuderen en afgestudeerden danwel voor het bedrijf kunnen werken danwel hun eigen subbedrijf binnen op kunnen zetten.
Een zeer gevarieerd bedrijf met vele afdelingen, waaronder in ieder geval broadcast en internet afdelingen.
Dat zal er echter nooit van komen, want die droom is niet reƫel.

Zo langzamerhand, pessimistisch als ik ben op dit moment, zijn zo’n beetje al mijn “toekomstdromen” onrealistisch. Dus mijn antwoord op waar ik mezelf zie over 10 jaar: geen fucking idee, en ik ga mezelf ook geen doelen stellen welke ik waarschijnlijk niet zal halen.

Ja, dit is een restje emotie. Al enkele weken ben ik emotioneler dan ik normaal al ben, en het is nog steeds niet tot een uitbarsting gekomen. Dus weest gewaarschuwd, ik ben in een zwaar pessimistische bui en emotioneel geladen, voor je het weet vliegen de tranen je om de oren!