Friends Only posts

In den beginne, toen ik nog maar net begonnen was met m’n LiveJournal, waren al mijn posts Friends Only. Handig, want zo kon ik zelf beheren wie mijn posts wel en niet konden lezen, en dus ook over intiemere zaken schrijven.

Inmiddels alweer ruim een half jaar geleden heb ik een vrij groot deel van m’n posts op Public gezet. Echter, alle posts over bovengenoemde intiemere zaken zijn nog steeds Friends Only.

Eerder vandaag heb ik weer een Friends Only post gepost. De vraag is echter, loggen de mensen die op m’n Friends List staan nog wel eens in?

Ook niet onbelangrijk: ik heb sindsdien enkele nieuwe vrienden welke ik best die posts zou willen laten lezen. Ze hebben alleen nog geen LiveJournal account, en dus kan ik ze niet toevoegen.

Voor deze nieuwe vrienden geldt: het zou erg leuk zijn als je een LiveJournal account aan zou maken. Ik verwacht heus niet van je dat je zelf ook gaat posten naar jouw LiveJournal, is ook helemaal niet nodig, maar als je net even de iets persoonlijkere postings van mij zou willen lezen, heb je zo’n account gewoon nodig.
Hoef je daarna verder dus ook helemaal niets anders mee te doen dan alleen maar mee in te loggen om m’n Friends Only posts te kunnen lezen. Even doen dus!