3FM MetMichiel MetFOK!

Afgelopen woensdag bestond het 3FM programma MetMichiel 2 jaar!

In het kader daarvan (en omdat het gewoon gezellig is!) mochten een 12-tal FOK!kers een volledige uitzending bijwonen! Gezelligheid ten top uiteraard.

Omdat we pas vanaf 19h de studio in mochten, leek het mij een goed plan om eerst bij MP45 te verzamelen en als groep naar de Peperbus te wandelen, zodat we allemaal op tijd zouden zijn.

Zo gezegd, zo gedaan. Om 18h00 stond de eerste andere genodigde al op de parkeerplaats, en om 18h20 volgde de tweede. Vervolgens naar station Hilversum Noord gelopen met z’n drie├źn om daar de rest op te pikken.

Na nog even bij MP45 binnen gezeten te hebben en op de gang gewacht te hebben op de dames die nog even een plaspauze in moesten lasten zijn we naar de Peperbus gewandeld, waar de bewaker ons al verwachtte, met een namenlijst in z’n handen.
Dan met z’n allen naar boven, waar de meesten de trap namen want dan “ben je veel sneller boven”, hoewel ik met twee anderen met de lift toch echt eerder boven was :-P.
Oh, en had ik al vermeld dat ik uiteraard weer vlaai bij me had?

Wat volgde was een supergezellige avond die zeker voor herhaling vatbaar is, en verder eigenlijk niet met woorden te omschrijven is :-).

Michiel, Maricha en Domien, nogmaals hartelijk dank voor deze avond!

Foto’s en video’s zijn hier te vinden. En hou die gallery in de gaten, want er komt steeds meer en meer bij!