Foute ingevingen…

Iedereen heeft het denk ik wel eens; een best wel fout idee.

Gisteren viel het mij op dat de MetMichiel NEE Geen Pepernoten tot Sinterklaas! sticker PDF download Vector gebaseerd is. Oftewel, je kan hem vergroten zover je maar wilt.

In Amersfoort heb ik een posterprinter staan, met papier van 60cm breed op rollen van 30 meter.

Met enige twijfel of ik het wel zou doen, post ik de uitkomst van bovenstaande rekensom, “Ik kan die sticker hééél groot afdrukken” in het 3FM topic op FOK.

De “bluf!” reactie die ik vervolgens kreeg van MetMichiel Producer Maricha gaf bij mij de doorslag: ik ga hem gewoon afdrukken.

Vervolgens met de 230cm lange poster naar twee studenten gegaan, met de vraag of zij hem even voor een foto omhoog wilden houden:

Daarna die foto op de mail geslingerd richting Michiel en Maricha, met de melding dat ik in ruil voor een MetMichiel Badeend sleutelhanger (omdat m’n moeder telkens dreigt de mijne een keer van m’n tas af te jatten) hem diezelfde avond nog langs wil brengen.

Het resultaat: ik heb me vanavond vanaf ongeveer 19h40 tot het einde van MetMichiel (22h00) wederom vermaakt in de gezellige 3FM studio. Én er beloofde sleutelhanger én een gesigneerd Noordpool.FM boek aan over gehouden!

Foto’s:


Wel strak houden Michiel!


Da’s beter 🙂


Gesigneerd en wel!!!
(En nee, ik heb er niet twee gekregen, dat andere boek was al van mij en zat nog in m’n tas. Staat wel leuk op de foto zo met z’n tweetjes toch?)