Vrije tijd?

Men vraagt mij wel eens wat ik doe in m’n vrije tijd.

Eigenlijk heel simpel, ik doe in mijn vrije tijd een aantal dingen die er voor zorgen dat ik juist minder vrije tijd heb, en de tijd die over is besteed ik vaak met niets doen of gezellig met vrienden een dagje naar een bioscoop gaan. Oh, en thermaalbadderen natuurlijk!

Het ziet er nu naar uit dat ik nog minder vrije tijd ga hebben. Dat is overigens volledig mijn eigen schuld…

Zoals een paar journalpostings terug al te lezen was ben ik ook dit seizoen op de donderdagmiddagen weer druk met de techniek bij twee toneelgroepen. Eigen schuld, ik had gezegd dit niet meer te gaan doen, maar ‘t is toch een soort van verslaving. Bovendien kan ik Holger toch niet zomaar in de steek laten?!?

Afgelopen vrijdag was de lees bijeenkomst van een nieuwe toneelgroep, die voor “jonge jeugd”, 14 tot 16 jaar als ik me niet vergis. Nieuwsgierig als ik was naar het stuk dat zij gaan doen, heb ik die bijeenkomst bijgewoond.
Maarja, of dat nou zo slim was…?

De groep en het stuk is gewoon te leuk om er niet betrokken bij te raken. Maar ja, vrijdagavond is meestal de avond waarop Roel, George en ik zo ongeveer één keer per maand gaan thermaalbadderen. Wat nu?

Nouja, bij deze dan toch maar een toezegging:

Holger en spelers van Unit 4: ik geef graag mijn vrije vrijdagavonden op om jullie te helpen waar mogelijk.
Let daarbij alleen wel op die “waar mogelijk”, ‘k zal er dus helaas niet elke vrijdag bij (kunnen) zijn. Maar ik doe m’n best zo vaak mogelijk te komen!

Als jullie dat willen tenminste 😉